Mamić uoči CSKA: ‘Kad im ne ide, Vlašić iskoči svojom genijalnošću’

Foto: fah

Uoči putovanja za Moskvu, gdje Dinamo u četvrtak očekuje susret drugog kola Europske lige protiv CSKA, trener Zoran Mamić pričao je s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O gustom rasporedu utakmica kaže:

– Taj ritam utakmica je težak, ali i dobar, jer ne treba puno razmišljati o onome što je bilo prije. Sutra je nova utakmica, novi izazov. Naravno da je iscrpljujuće, ali imamo kvalitetan kadar i vjerujem da sve te izazove možemo podnijeti na najbolji način.

O kvalitetama CSKA kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– CSKA je jedna od najboljih ruskih momčadi, koja jako dobro izgleda kao momčad, ima jako dobre pojedince, ima sjajnog Nikolu Vlašića, koji već u kontinuitetu igra jako dobro. Kad momčadi možda i ne ide, on rješava utakmice svojom genijalnošću, svojom kvalitetom. Trebamo obratiti pažnju na njega, ali uvjeren sam da i Dinamo ima svoje kvalitete.

Usporedio je potom CSKA s Feyenoordom:

– CSKA i Feyenoord su drugačije momčadi. Feyenoord ima neke zakonitosti i automatizme u momčadi koji su jako vidljivi, kod CSKA to nije u toj mjeri, no oni  imaju fiziku, snagu, brzinu i individualnu kvalitetu, drugačije su utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo određenih problema s nekim igračima, ali do utakmice će sve to doći na svoje, bit će sve u redu, iznio je za kraj “zdravstveni karton” Dinama Mamić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.