Manchester United poslao službenu ponudu nogometašu Bayerna

epa08833484 David Alaba (R) of FC Bayern Munich in action during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at Allianz Arena in Munich, Germany, 21 November 2021. EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Manchester United, kome su nakon nekoliko odličnih rezultata u sezoni porasle ambicije, poslao je službenu ponudu austrijskom nogometašu Davidu Alabi. Naime, 28-godišnji nogometaš nije se uspio posljednjih mjeseci dogovoriti s Bayernom glede novog ugovora te će napustiti klub u kojem je proveo cijelu svoju karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za Alabu je veliko, povezivalo ga se sa Manchester Cityjem, Chelseajem, Real Madridom, PSG-om, Juventusom te Barcelonom, prema pisanju španjolskog AS-a prvi korak je ipak napravio klub s Old Trafforda.

Čelništvo Manchester Uniteda kontaktiralo je menadžera Davida Alabe Pinija Zahavija, nakon toga su mu priopćili ponudu koja je zasad tajna.

Podsjetimo, Alaba je pd Bayerna tražio plaću od gotovo 25 milijuna era zajedno s bonusima. Bayern to nije želio platiti zbog čega nije ni došlo dogovora. Alaba je na kraju odlučio napustit klub s kojim je osvojio gotovo sve što se osvojiti moglo. David je u Bayernu od 2009. godine te je u tom razdoblju odigrao ukupno 404 utakmice i postigao 32 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.