Mandić propušta Srbiju, Šušnja pozitivan na koronavirus

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija bit će u dvoboju drugog kola Europskog prvenstva protiv Srbije oslabljena zbog neigranja Davida Mandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon plavog kartona Mandića u utakmici protiv Francuske, disciplinska Komisija EHF-a donijela je odluku o jednoj utakmici suspenzije što znači da će Mandić propustiti dvoboj protiv Srbije. Reprezentaciji se priključio Marin Jelinić, a izbornik Hrvoje Horvat naknadno će donijeti odluku o sastavu protiv Srbije, objavio je Hrvatski rukometni savez.

– Ništa tu nije bilo. Nisam imao nikakve zle namjere, jednostavno sam malo spustio težište i agresivno sam izletio. Dogodi se, no šta je – tu je, objasnio je Mandić nakon utakmice prekršaj koji ga je koštao suspenzije.

Još loših vijesti saznao je izbornik nakon novog PCR testiranja. Kružni napadač Leon Šušnja bio je pozitivan na testu, a simptome zaraze ima i Lovro Mihić, tako da će izbornik morati zvati i nove zamjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je u svom prvom nastupu svladala Ukrajinu sa 31-23, a Hrvatska je poražena od Francuske 27-22, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.