Mandžukić najavio partnerstvo s Ibrahimovićem, Rebić negativan

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić spreman je za novi izazov u Milanu, pohvalio je atmosferu u klubu te želi biti spreman da može pomoći čim prije je moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Veoma sam sretan što sam u Milanu, spremao sam se za ovu priliku. U Milanellu je odlična atmosfera, lijepo je biti ovdje”, rekao je Mandžukić.

” Imamo mladu momčad, vidio sam nekoliko utakmica i sviđa mi se duh. Igrat ću pokraj tih mladih igrača, ja sam profesionalac, želim odraditi svoj posao najbolje moguće”, dodaje, a spomenuo je kako će biti igrati s iskusnim Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem.

” Javio sam se prije dva dana, znam da je sada bolestan, nisam ga htio gnjaviti. Zna da dolazim i ubrzo ćemo se vidjeti u klubu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.