VIDEO: Mandžukić zabio u pobjedi Bayerna, Kovačiću 90 minuta za Inter

U 31. kolu Bundeslige Bayern je u gostima pobijedio Braunschweig sa 2-0, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je igrao od 73. minute, bio je strijelac drugog pogotka za “Bavarce”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je poveo pogotkom Claudia Pizarra u 75. minuti, a Mandžukić je u 86. postavio konačnih 2-0. Sa 18 golova Mandžukić je vodeći strijelac Bundeslige zajedno sa Robertom Lewandowskim (Borussia Dortmund).

Mandžukić je ove sezone zabio 25 golova za Bayern u svim natjecanjima, od čega 18 u Bundesligi, tri u Ligi prvaka, tri u domaćem kupu i jedan na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Golove Bayerna možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 34. kolu nogometnog prvenstva Italije Inter je u gostima pobijedio Parmu sa 2-0, a hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Inter pruživši solidnu partiju.

No, ključni trenuci dogodili su se krajem prvog i na početku drugog poluvremena. Prvo je u 43. minuti vratar Intera Samir Handanović obranio penal koji je izveo Antonio Cassano, a u 46. minuti Parma je ostala sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Gabriel Paletta. Kazna je stigla vrlo brzo, Rolando u 48. dovodi Inter u vodstvo, a Guarin je u 89. započetio pobjedu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.