Maradona optužuje bivšu suprugu i kćeri: ‘Ukrale su mi 3,8 milijuna eura’

Foto: Twitter

Diego Maradona odlučio je tužiti bivšu suprugu Claudiju Villafane i kćeri Dalmu i Gianninu da su mu između 2000. i 2015. godine ukrale 3,8 milijuna eura. Navodno su prebacile ukradeni novac na bankovni račun u Urugvaju i iskoristile njegova sredstva da bi kupile nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se njegova kći oglasila porukom na Twitteru.

“Znaju gdje živim, mogu doći kad žele. Osjećam se dobro, oprostila sam mu i gore stvari pa ću mu i ovo oprostiti”, napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.