Marca: ‘Dani Olmo je ‘zatočenik’ u Dinamu iz Zagreba’

Foto: fah

Dinamov Dani Olmo tema je španjolskih medija, točnije Marce, koja ga naziva “zatočenikom” u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je lista klubova koji su pokucali na vrata kako bi angažirali Danija Olma – tražili su ga Liverpool, Tottenham, Bayer Leverkusen, Valencia, Milan i Atletico Madrid. Ipak, nitko nije želio izdvojiti 40 milijuna eura. Dani Olmo je ‘zatočenik’ u Dinamu iz Zagreba”; pišu.

Olmo je ranije i sam rekao kako je riječ o iznosu koji je prevelik.

“Smatram da je ta cifra previsoka. Ne zbog toga što ja mislim da vrijedim manje, nego zbog činjenice da ipak igram u hrvatskoj ligi, a strani klubovi na to obraćaju pozornost. Realno, teško je da neki igrač u HNL-u dostigne takvu cijenu”, poručio je u razgovoru za Sportske novosti ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.