Marca o Luki Modriću: ‘Bez briljantnih poteza, ali pristojno, Hrvat se opet pronašao u Realu’

Foto: fah

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, Luka Modrić, igrao je sat vremena u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja protiv Girone. Kraljevski klub slavio je 4:2 i tako ipak stekao osjetnu prednost uoči uzvrata.  S obzirom kako je Real odavno izgubio šanse za naslov prvaka sve karte bacili su na Kup, naravno, još su uvijek u igri i za Ligu prvaka. Real ne treba nikad otpisati, pa čak ni kad igraju neuvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, dakle, više ne odmara glavne igrače u Kupu što im je inače ranije bio običaj.  Posebno su oprezni bili protiv Girone koja je posljednjih godina znala šokirati najjače španjolske klubove. Iako ”kraljevi” su se mučili i sve do 77. minute Girona je držala 2:2,  trener nije bio zadovoljan igrom vezne linije jer je u drugom dijelu zamijenio sva tri igrača sredine terena. Umjesto standardnih Casemira, Modrića i Ceballosa, ušli su Llorente, Kroos i Isco, Real se trgnuo.

U završnici domaćin je preko Sergia Ramosa i Benzeme osigurao pobjedu. Bez obzira na činjenicu da je trener Solari ranije izvukao Luku Modrića najčitaniji španjolski dnevnik, Marca, kapetana Vatrenih honorirala je sedmicom, a njegovu je igru okarakterizirala kao pristojnu:

“Pristojna partija. Bez briljantnih poteza, ali s puno teškog rada. Hrvat se konačno opet pronašao u Realu, što koristi i njemu i momčadi”, navela je Marca u opisnoj ocjeni za igru hrvatskog veznjaka protiv Girone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.