Marca o Modriću: Ključan je i dalje svaki put kad zaigra

epa11285520 Luka Modric of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Hrvatski kapetan Luka Modrić pod ugovorom je s Realom tek još nešto više od dva mjeseca i zasad nema službene informacije o tome što će uslijediti nakon sezone. Želja mu je ostati u Madridu, pa to proučava Marca u opširnom tekstu pod naslovom “Modrić se buni i sve opcije za budućnost su otvorene”, u kojem analizira status kapetana hrvatske reprezentacije u madridskom velikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić želi ostati u klubu i buni se svojim nogometom protiv svih koji pretpostavljaju da će napustiti klub 30. lipnja. Njegove izvedbe protiv Manchester Cityja i Barcelone dokazuju da je daleko od mirovine na koju bi netko mogao pomisliti zbog njegovih godina”, piše Marca.

“Hrvat iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jedinstven nogometaš i rasprava u Realu počela se rasplamsavati. Iako su svi u Realu njegov odlazak shvaćali kao gotovu stvar, njegove izvedbe, želja da nastavi i činjenica da nikakvih razgovora nema znače da ni jedan scenarij nije isključen”, dodaje se.

Nazivaju ga “najboljom desetkom u povijesti Real Madrida”. Spominju i Dinamo koji ga je reko njih pozvali da se vrati u klub. Ističe se i da su ga iz Saudijske Arabije prošle godine mamili ponudom od 100 milijuna eura i da je tako i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Santiago Bernabeu uopće ne dvoji oko toga bi li Modrić trebao ostati. Plješće mu se na svakoj utakmici iz ljubavi i divljenja koje budi svojim talentom. Modrić (38) je i dalje ključan svaki put kad zaigra. Zato produženje ugovora s njim nije ludost, posebice doda li se njegovoj nogometnoj vrijednosti značaj koji ima u svlačionici”, ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.