Marca objavila detalje nakon novog posrtaja Barcelone: Na Camp Nou ključa…

Foto: fah

Nakon novog posrtaja Barcelone, koji je Realu otvorio put prema naslovu, na Camp Nou navodno ključa. Naime, Realu bliska Marca jedva je dočekala te je objavila kako je bilo burno na Balaidosu. Otkrli su što se događalo u svlačionici katalonskog kluba i još uvijek aktualnog prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, remijem u Vigu protiv Celte (2:2) Barcelona je napravila veliki korak natrag u obrani naslova, Katalonci su na utakmici imali rezultatsku prednost u dva navrata, no, nisu osvojili tri boda. Imaju bod više od velikog konkurenta iz Madrida, ali i utakmicu manje te lošiji međusobni omjer od ”kraljevskog kluba”.

Navodno je poslije utakmice u svlačionici Barcelone atmosfera bila izuzetno napeta. Detalje je, kako smo već spomenuli, objavila – Marca. Navodno su neki igrači kritizirali trenera Quiquea Setiena zbog njegovih pojedinih odluka, posebno se to odnosi na neke taktičke poteze i izmjene poput onih Arthura Mela i Antoinea Griezmanna. Rasprava je bila izuzetno napeta, što, kako navodi Marca, najbolje pokazuje da odnos između stručnog stožera i igrača nije baš najbolji.

Navodno se igračima ne sviđaju pojedine metode aktualnog trenera te im je počelo biti jasno da će ako ovako nastave teško do trofeja ove zbog pandemije koronavirusa turbulente sezone. Međutim, postavlja se pitanje tko je igračima zabranio pobijediti? Zar oni nisu najodgovorniji za novi kiks, a tek onda trener?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, podsjetimo, ima veliku priliku još više pobjeći Barci ako večeras pobijedi Espanyol. A veliki je favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.