Marca: Real pleše kako Modrić svira

Nakon što je Real na svom stadionu u nedjelju pobijedio Levante sa 2-0, španjolski dnevnik Marca donio je niz pohvala na račun Luke Modrića nazivajući ga “hrvatskim dirigentom” i “malim čarobnjakom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real pleše kako Modrić svira, piše u ponedjelak Marca i napominje da je Modrić protiv Levantea, u svom drugom nastupu nakon četveromjesečne pauze, odigrao 78 minuta, 18 više od plana, te da je na najbolji način opovrgnuo nagađanja o fizičkoj spremi. Navodi se i kako je prilikom izlaska s terena opet zaslužio ovacije navijača Reala “kojima je prirastao srcu”.

marca_modric
Španjolski list ocjenjuje kako je sada gotovo sigurno da će Modrić biti u početnoj postavi za “clasico”, odnosno za nedjeljni prvenstveni dvoboj u gostima kod Barcelone, te da je to odlična vijest za trenera Reala Carla Ancelottija.

Marca navodi da je “mali čarobnjak” dirigirao igrom Reala s puno samopouzdanja, te da je bio među igračima sa najviše dodavanja, a 93 posto je bilo uspješnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski dirigent predstavio je svoj puni repertoar, a u to spada i promjena tempa i strane kad napad zastane, što njegovi suigrači posebno cijene. On svojom igrom omogućuje da suigrači dođu do izražaja i daju ono najbolje što znaju”, napominje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.