Marin Brbić: Za skandal je kriv Dinamo; Koceić Bilan: Treba smijeniti Izvršni odbor HNS-a

Foto: fah

Dinamo je isključivi krivac za subotnji skandal u Maksimiru, kazao je predsjednik HNK Hajduk Marin Brbić na današnjoj press-konferenciji na Poljudu, objavila je Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presudila je njihova želja da igraju pred praznim stadionom. Mi osuđujemo svaku vrstu huliganizma, ali ono što se jučer dogodilo nije imalo veze s tim”, rekao je Brbić istaknuvši da je ponosan što nije bilo niti jednog incidenta.

Dodao je kako je dobio podršku od inicijative Zajedno za Dinamo.

Ovo nije sukob sjevera i juga, a ne Dinama i Hajduka. Radi se o sukobu koncepcija: na jednoj je strani narodni klub, a na drugoj privatni, koji vode neke gazde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stručni stožer nije bio upoznat s tim da se utakmica neće igrati, a ni igrači nisu imali pojma o tome. Apsolutno je netočno da su neki igrači dobijali poruke navijača da ne smiju izaći na teren jer im se pet sati prije utakmice mobiteli oduzimaju. Istina je da smo svim srcem željeli da se utakmica igra, ali kad smo vidjeli da nema nikog od naših navijača pokušali smo dogovoriti odgodu od jednog sata, no kako nismo naišli na razumijevanje, u 15 sati smo nakon konzultacija s Nadzornim odborom, donijeli odluku da nećemo izaći na teren”, kazao je Brbić.

Član Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan objavio je da Hajduk traži ostavke Izvršnog odbora HNS-a, a za sve probleme krivi Zdravka Mamića.

“On je zatrovao hrvatski nogomet i uništio kult reprezentacije”, istaknuo je Koceić Belan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.