Marinović: Razlika je mogla biti i veća!

Hrvatska futsal reprezentacija odigrala je još jednu izvrsnu utakmicu u Dubrovniku. Ovog puta nastradala je Armenija, a konačni rezultat na semaforu pokazivao je visokih 8:0. Dario Marinović bio je dvostruki strijelac, kao i Franco Jelovčić, a Kristijan Grbeša zabio je za 2:0, kao i protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo odlično ušli u susret, kontrolirali je od početka do kraja te uvjerljiva pobjeda nije dolazila u pitanje. Razlika je mogla biti i veća. Nismo sumnjali u pobjedu, samo je bitan bio naš pristup, i pokazali smo da više nismo reprezentacija koja opušteno ulazi u utakmice i misli da će pobjeda doći sama od sebe”, naglasio je Marinović za web stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Osim raspoloženog napada, Hrvatska se može pohvaliti i čvrstom obranom. Ovo je drugi kvalifikacijski susret kako nismo primili pogodak, a Dario misli kako je to vrlo važna stavka naše igre.

“Mislim da je izborniku vrlo važno i što nismo primili gol u dvije utakmice, što je u futsalu vrlo rijetko, protiv bilo koga”, kaže Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica odluke za plasman u Srbiju na rasporedu je u subotu. Igrat ćemo protiv najjačeg suparnika u skupini, Slovačke.

“Mi jesmo favoriti i trebali bismo pobijediti, ali Slovaci su sigurno spremni iskoristiti ako mi ne budemo pravi. Sve ovisi o nama, ako budemo pravi, pobjeda ne bi trebala izostati”, rekao je ponajbolji hrvatski futsal igrač.

Kvalifikacije za EP 2016., Dubrovnik:
Hrvatska – Armenija 8:0 (6:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 – Jelovčić (6′ – p), 2:0 – Grbeša (7′), 3:0 – Novak (12′), 4:0 – Jelovčić (14′), 5:0 – Grcić (14′), 6:0 – Marinović (15′), 7:0 – Marinović (22′), 8:0 – Pandurević (31′)

Hrvatska: Jukić, Grcić, Novak, Jelovčić, Marinović; Bilić, Stojkić, Grbeša, Bajrušović, Babić, Pandurević, Suton, Matošević, Đuraš.
Izbornik: M. Stanković.

Armenija: Akopov, Kapukranjan, Galstjan, Babajan, Grigorjan; Pogosjan, Karapetjan, Sargasjan, Mkrtčjan, Mardanjan, Nasibjan, Mašumjan, Gukasjan, Vardanjan.
Izbornik: R. Nazaretjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.