Mario Mandžukić preko Darija Srne do Bešiktaša?

Foto: fah

Hoće li Dario Srna ipak nastaviti nogometnu karijeru i to u Turskoj? Ako je vjerovati turskim medijima to bi se moglo dogoditi. Naime, Srna bi trebao biti neka vrsta posrednika između turskog nogometnog velikana i hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Navodno bi preko Srne Turci pokušali dovesti napadača Juventusa. Da bi Mandžukić mogao napustiti Juventus dao je naslutiti i izvršni direktor kluba Giuseppe Marotta, koji je, između ostaloga,  rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mario Mandžukić je sjajan igrač, ali moramo znati što se našim igračima vrti po glavi, odnosno koji su im planovi za budućnost te jesu li još uvijek motivirani…”

I dok u Juventusu još uvijek nisu sve definirali s Mandžukićem Turci ne sjede prekriženih ruku. Bešiktaš je Mandžu pokušao dovesti već zimus, no, tada se to nije moglo realizirati. Navodno danas Mandžukić razmišlja o nekoliko opcija glede nastavka karijere, pa se čak sve više govori o odlasku iz kluba. Bešiktaš će to vjerojatno pokušati iskoristiti.

Navodno su predsjednik Bešiktaša Fikret Orman i jedan od čelnika zaduženih za transfere Umut Güner otputovali u Italiju kako bi se sreli sa čelnim ljudima prvaka te države, nakon čega bi se trebali susresti i s hrvatskim reprezentativcem, bolje rečeno, prije toga s njegovim agentom.  Kao dio strategije za dovođenje Marija Mandžukića je dovođenje Darija Srne. Iako sve to pomalo naivno izgleda turski mediji ozbiljno su se raspisali o ovakvom scenariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Bešiktaš Srni, a koji je još uvijek pod suspenzijom zbog navodnog dopinga, ponudio jednogodišnji ugovor. Bivši kapetan Vatrenih se u Istanbulu susreo i s aktualnim hrvatskim reprezentativcem, koji igra za Bešiktaš, a svojim statusom nije prezadovoljan, Domagojem Vidom.  Čelni ljudi Bešiktaša vjeruju da će 36-godišnji Dario Srna pristati na transfer i da će im onda pomoći nagovoriti Mandžukića da mu se priključi u Turskoj. Srni suspenzija istječe za tri mjeseca te će od jeseni moći igrati profesionalni nogomet, a sam je nedavno najavio kako ne misli prestati s karijerom.

Uz Mandžukića Bešiktaš se želi pojačati s još jednim igračem koji igra u Serie A, radi se o igraču, koji je ove sezone igrao polufinale Lige prvaka s Romom, Brunom Peresom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.