Mario Mandžukić – ‘Juventusov ratnik’: Zbog deset šavova hrvatski napadač propustit će iduće kolo?

Foto: Twitte

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić po tko zna koji puta pokazao je borbeni duh, neki će reći i ratnički mentalitet. Naime, na San Siru u sjajnom derbiju između Juventusa te Intera napadač Stare dame igrao je skoro sat vremena s velikom posjektinom na nozi. Mandžukića je ozljedio u petnaestoj minuti utakmice igrač Intera Matias Vecino, koji je zbog pogibeljnog starta i isključen te je Inter igrao sat vremena s igračem manje i pritom odigrao sjajnu utakmicu, ali i izgubio. Podsjetimo, Mandžukić je igrao do 66. minute utakmice, nakon čega je zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom u Milanu protiv Intera od 3:2 Juventus je zadržao prednost ispred Napolija, bolje rečeno povećao ju je na četiri boda, međutim, Napoli ima i utakmicu manje te se mogu vratiti na minus jedan.

Foto: Instagram

Zbog ozljede hrvatski reprezentativac propustit će i Juventusovu utakmicu protiv Bologne u idućem kolu, koju momčad iz Torina jednostavno mora dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO, VIDEO) Mario Mandžukić i s rupom na nozi igrao: Opasan start donio mu ozljedu zbog koje bi mnogi izašli s terena

Poslije utakmice hrvatski napadač je na Instagram profilu pokazao navijačima svoju ozljedu, da bi danas poslijepodne i klub objavio neke detalje. Naime, Mandžukić je nakon šivanja kod plastičnog kirurga zaradio deset šavova.

Naravno, nije ovo Torinu bilo prvi puta da je Mandžukić igrao s ozljedom zbog koje neki nogometaši ne bi ni ustajali s kreveta. Barem ne isti dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.