Mario Mandžukić priznao: “Sigurno odlazim iz Bayerna”

Foto: fah

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić poslao je poruku iz Brazila glede svog statusa u Bazernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov istup, čak i iznenađujuć, jasno je pokazao da naš reprezentativac svoju budućnost više ne vidi u klupskom gigantu iz Munchena, Bayernu. Usred priprema za skorašnji nastup na svjetskoj smotri Mandžukić ističe:

– Puno je toga napisano i izrečeno na temu mog statusa, poglavito pred finale kupa Njemačke u Berlinu. Mogu vam reći da sam još prije, čini mi se da je bio 8. svibnja, zajedno sa svojim zastupnikom Ivanom Cvjetkovićem imao korektan razgovor i razmjenu stavova s čelnikom kluba Karl Heinz Rummenigeom. Tom sam mu prilikom kazao da sam odlučio promijeniti sredinu i da je korektno da o tome osobno informiram klupsko vodstvo, kako bismo se shodno tome svi dalje mogli postaviti.

Odlazak iz Bayerna izgleda je jedina Mandžukićeva opcija..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je u redu što sam iskreno kazao klupskim čelnicima svoje viđenje stvari, i to na vrijeme. U Bayernu je meni bilo fantastično, kao što je to fantastičan klub. Doista donedavno nisam pomišljao da odem, pogotovo nisam mislio da bi se to moglo dogoditi već sada. No budimo iskreni, meni ne odgovara ovaj stil igre koji Guardiola želi provesti u Bayernu. Nakon prve utakmice s Realom u Madridu definitivno sam shvatio, koliko god se trudio, u tom načinu nogometa ne mogu dati najbolje od sebe. Kad je tako, onda se ne osjećam dobro i najbolje je za sve da se rastanemo. Hvala klubu koji je nudio i produženje ugovora, hvala i Guardioli, koji je veliki trener i svima želim doista sve najbolje u budućnosti. Bayern i njegovi navijači uvijek će biti najljepša i superemotivna priča moje karijere. Sada je vrijeme za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.