Marjanu i seniorski naslov prvaka Hrvatske

Foto: blu-news.org

Seniori Taekwondo kluba “Marjan” osvojili su u subotu u Rugvici klupski naslov prvaka Hrvatske skupivši 48 bodova, odnosno četiri više od TD “Jastreb” koji je zauzeo drugo mjesto, dok je treći bio zagrebački Osvit s 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitskom Marjanu je to treći klupski naslov u ovoj sezoni, nakon što su najbolji u Hrvatskoj prethodno bili i njihovi kadeti i juniori. Uspjeh splitskih boraca dodatno dobiva na težini, ako se zna da su na ovom prvenstvu nastupili bez Ane i Lucije Zaninović koje se pripremaju za skorašnje Svjetsko prvenstvo, a nije bilo ni Petre Matijašević koja će se na istom natjecanju u ruskom Čeljabinsku boriti pod zastavom Makedonije. Osim njih, sa seniorskog državnog prvenstva izostala su još neka značajna imena poput Marine Sumić, Martine Zubčić ili Ive Radoš.

Marjan je u Rugvici imao najbolje seniore koji su prikupili 34 boda, osam više od Jastreba. U konkurenciji seniorki najbolji je bio Zaprešić s 20 bodova, dva više od Jastreba. Najboljim borcem prvenstva proglašen je Luka Bugarin iz Marjana, a za najbolju natjecateljicu izabrana je Anamarija Petrović iz Jastreba.

Prvaci u konkurenciji seniora:
David Bazjak – KONDOR -54KG
Marko Maljković – JASTREB -58KG
Piero Marić – MARJAN -63KG
Luka Bugarin – MARJAN -68KG
Toni Kanaet – MARJAN -74KG
Dinko Šegedin –FORTECA KORČULA -80KG
Juraj Stinčić –SUSEDGRAD SOKOL -87KG
Vedran Golec – JASTREB +87KG

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvakinje u konkurenciji seniorki:
Andrea Pacadi – FOX -46KG
Mateja Kunović – BANIJA PANDAS -49KG
Anamarija Petrović – JASTREB -53KG
Ivana Babić – MARJAN -57KG
Nives Ambruš – MEDVEDGRAD -62KG
Doris Pole – DUBRAVA -67KG
Franka Anić – FORTECA KORČULA -73KG
Melani Adamić Golić – ZAPREŠIĆ +73 KG

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.