Marko Ramljak zbog ozljede otpao za Eurobasket

Hrvatski košarkaši reprezentativac Marko Ramljak ozlijedio je šaku te neće moći nastaviti s pripremama za Europsko prvenstvo, priopćili su u petak iz Hrvatskog košarkaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Marko Ramljak je na treningu zadobio lakšu, ali neugodnu i vrlo bolnu ozljedu šake tako da neće moći nastaviti s pripremama za predstojeći Eurobasket. Želimo mu što bolji oporavak”, izjavio je u priopćenju HKS-a šef liječničke službe hrvatske košarkaške reprezentacije dr. Miran Martinac.

Marko Ramljak je od prvog dana bio na pripremama hrvatske košarkaške reprezentacije te je imao vrlo dobar status kod izbornika Velimira Perasovića, započinjući u petorci dosadašnje pripremne oglede protiv Novog Zelanda i Bosne i Hercegovine. Ovaj 22-godišnji krilni igrač Zadra bio je vrlo blizu ulasku na konačan popis igrača koji će nastupiti za Hrvatsku na Europskom prvenstvu.

Njegovim otpadanjem iz kruga kandidata izborniku Perasoviću je ostalo 14 igrača u kadru te će dvojica otpasti s konačnog popisa za Eurobasket. O kojoj dvojici košarkaša se radi izbornik će izvjestiti nakon povratka iz Bremena, gdje će Hrvatska u nedjelju odigrati drugu pripremnu utakmicu protiv Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.