Marko Rog: Dajem sve od sebe, a na treneru je da odluči kada i koliko ću igrati

Foto: fah

Marko Rog, nakon više od tri mjeseca iščekivanja, ušao je umjesto Hamšika, Napoli je pobijedio Inter (3:0) u 15. kolu Serie A, sve odmah izgleda drukčije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ha-ha, bome bilo je super, moram priznati. Trema? Ma ne, nije je bilo. Samo pozitivna, jer sam jedva čekao taj trenutak i jako mi je drago što sam upisao prve minute. Sada treba samo dalje raditi, još jače i zaraditi novu priliku. Želim reći još nešto, veliko hvala navijačima koji su me jako lijepo dočekali i pljeskom pozdravili svaki dobar potez”, rekao je Marko Rog za Sportske novosti.

“Da vam budem iskren ne pratim previše medije i što se pisalo. Na meni je raditi i trenirati te dati svoj maksimum, na svakom treningu i utakmici kada dobijem priliku. Tako sam se ponašao cijelu karijeru i došao sam tu gdje jesam, tako da je od prvog dana u Napoliju isto. Dajem sve od sebe, a na treneru je odlučiti kada i koliko ću igrati”, istaknuo je.

“Ove sezone nije Juventus toliko uvjerljiv kao prošlih sezona što pokazuje i ljestvica. Naravno da vjerujem da Napoli može biti na vrhu, ali samo ako nastavimo ovako kako smo igrali protiv Intera. Velim, ima još puno do kraja i vidjet ćemo, ali vjerujem da će biti prava borba”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.