Mbappe spasio Francuze poraza od Austrije

epa10006777 Head coach of France Didier Deschamps reacts during the UEFA Nations League soccer match between Austria and France in Vienna, Austria, 10 June 2022. EPA/CHRISTIAN BRUNA

Nogometaši Austrije i Francuske odigrali su utakmicu bez pobjednika u 3. kolu skupine 1 elitnog razreda UEFA Lige nacija, a dvoboj na Ernst Happel stadionu završio je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanci su do vodećeg pogotka došli u 37. minuti, Schlager je bio začetnik akcije, dodao do Arnautovića, a ovaj proslijedio do Laimera koji je ubacio za Weimana. Napadač Bristol Cityja je s pet metara svladao Llorisa za 1-0.

Francuzi su nakon tri kola jedina reprezentacija u skupini koja je bez pobjede i s dva boda je na začelju ljestvice iza Danske (6), Austrije i Hrvatske (4).

Francuzi će u ponedjeljak, 13. lipnja (20.45 sati), na Stade de Franceu ugostiti Hrvatsku, dok će u isto vrijeme Danska dočekati Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.