Danski kolumnist: Smije li Modrić, pokretač preokreta svoje momčadi, doći ovdje i pokvariti nam zabavu?

epa10006773 Denmark's Christian Eriksen (R) and Croatia's Luka Modric react after the UEFA Nations League soccer match between Denmark and Croatia in Copenhagen, Denmark, 10 June 2022. EPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUT

Hrvatska reprezentacija je u Kopenhagenu u 3. kolu skupine 1 Lige nacija A pobijedila Dansku 1:0 i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno bolje Hrvatska je igrala u drugom poluvremenu nakon što je Dalić u pauzi u igru uveo Luku Modrića, Matea Kovačića, Josipa Stanišića, a kasnije i Nikole Vlašića.

Danski mediji iznenađeni su preokretom.

“Svi smo čekali gol Danske, ali Hrvatska je u igru ubacila Luku Modrića, 36-godišnjaka koji je osvojio Ligu prvaka i koji je puno više od toga, a ušao je i Mateo Kovačić. Momentum utakmice se promijenio, Hrvatska je zaigrala bolje”, piše kolumnist Jyllands-Postena Jesper Engman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je izborila korner iz kojeg je Pašalić progurao noge kroz Schmeichelove noge u gol. Što je to? Smije li mali nogometni trol Luka Modrić, pokretač preokreta svoje momčadi, doći ovdje i pokvariti nam zabavu?”, pita se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.