Medveščak poražen kod Torpeda

Hokejaši Medveščaka u svom su 31. nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli 2-5 (1-4, 1-0, 0-1) poraz na gostovanju kod Torpeda u Nižnjem Novgorodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po “medvjede” koban je bio ulazak u utakmicu i indisponiranost vratara Gašopera Krošelja koji je primio četiri pogotka u prvoj trećini, te ga je potom zamijenio Danny Taylor. Slovenskog čuvara mreže redom su svladali Linus Videll (0:49), Danil Iljin (14:18) i Sergej Kosticin (17:45, 18:30).

Shaone Morisonn (18:57) do kraja prvog dijela uspio je smanjiti na 4-1, a Tomaš Mertl (26:47) je sredinom drugog pogodio za 4-2, ali bliže od toga Medveščak se nije uspio približiti. Za konačnih 5-2 praznu mrežu “medvjeda” pogodio je Kaspars Daugavins (59:56).

Sa 45 osvojenih bodova Medveščak se i dalje nalazi na petom mjestu Zapadne konferencije, ali sada ima čak devet bodova manje uz dvije odigrane utakmice više od četvrtog Torpeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u subotu kada u Dom sportova stiže Sjeverstalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.