Mektić i Pavić osvojili peti zajednički naslov

Foto: snimka zaslona

Nikola Mektić i Mate Pavić još su jednom potvrdili status najboljeg para današnjice i u Monte Carlu osvojili svoj drugi zajednički Masters 1000 naslov, a ukupno peti u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svladali su Britance Daniela Evansa i Neala Skupskog sa 6:3, 4:6, 10:7. U ovom je meču odluka pala u super tie-breaku, gdje su naši tenisači zaostatak od 7:6 s četiri uzastopna poena pretvorili u novo slavlje nakon sat i 38 minuta igre.

Mektić i Pavić došli su do petog naslova (Antalya, Melbourne, Rotterdam, Miami, Monte Carlo), a Evans i Skupski još traže premijerni trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.