Sjajan gol Rebića u pobjedi Milana, Mandžukić slučajno namjestio gol

epa09142763 AC Milan’s Ante Rebic (C) celebrates with his teammates after scoring the 1-0 goal during the Italian serie A soccer match between AC Milan and Genoa CFC at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 18 April 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Nikola Mektić i Mate Pavić još su jednom potvrdili status najboljeg para današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski Davis Cup reprezentativci u Monte Carlu su osvojili svoj drugi zajednički Masters 1000 naslov, a ukupno peti u ovoj sezoni.

Bila je to utakmica u kojoj su nastupila čak četiri hrvatska nogometaša Rebić i Mario Mandžukić u domaćim redovima te Milan Badelj i Marko Pjaca za Genou.

Milan je poveo u 13. minuti lijepim Rebićevim golom s ruba kaznenog prostora. Izjednačio je Mattia Destro u 37. minuti 11. golom ove sezone. Pogodak odluke zabio je Gianluca Scamacca u 68. minuti, ali u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan se nalazi na drugom mjestu ljestvice sa 66 bodova, osam manje od lidera Intera kojeg večeras očekuje derbi protiv Napolija.

Treći je Juventus sa 62 boda, dok je Atalanta četvrta sa 61 bodom, a upravo će se u 15.00 sati sastati ova dva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.