Messi najavio povratak u Barcelonu, pa prokomentirao i Ronalda

Foto: fah

Lionel Messi ovo je ljeto stigao a u PSG u jednom od najglamuroznijih transfera u povijesti nogometa. Dočekale su ga zvijezde poput Kyliana Mbappéa, Neymara i Marca Verrattija, a pridružile su se i nove poput Gianluigija Donnarumme i Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom intervju za Marcu prisjetio situacije kada je morao napustiti Barcelonu.

“Rečeno mi je da mi ne mogu obnoviti ugovor i da ne mogu ostati. Ne morate tražiti više krivaca, ne morate opet gledati što se dogodilo. Ostat ću pri onome što su mi rekli.”

Planira povratak u Barcelonu jednog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je moj dom i tamo ću živjeti. Ako mogu doprinijeti i pomoći klubu rado bih se vratio.”

No, navikao se na život u Parizu.

“Potpuno sam se adaptirao nakon što smo ušli u naš novi dom i nakon što su djeca krenula u školu. Puno sam putovao u Argentinu jer smo imali kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo. Zbog toga nisam imao kontinuitet u PSG-u. Ali u životu sam se dobro snašao. Lakše je nego smo u početku zamišljali. Razmišljali smo o tome koliko će djeci biti teško. Na kraju su se oni najbrže prilagodili. Već idu u školu i sigurno će vrlo brzo naučiti francuski. Sve to je dalo veliki mir meni i supruzi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i Cristiana Ronalda koji se iz Juventusa vratio u Manchester United.

“On je već poznavao klub, no to je bilo u drugoj fazi. Sada se prilagodio na impresivan način. Od početka je kao i uvijek zabijao golove i nije imao problema s prilagodbom. U Premiershipu im ne ide tako dobro, ali je to jako teško i ujednačeno natjecanje u kojem se sve može preokrenuti. Prošlo je vremena otkako ne igramo u istoj ligi. Natjecali smo se pojedinačno i momčadski za iste ciljeve i bila je to jako lijepa pozornica za nas, ali i za ljude jer su jako uživali. Lijepa je to uspomena koja će ostati u povijesti nogometa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.