Messi se od Vidala oprostio emotivnom porukom, Čileanac mu odmah uzvratio: ”Bila mi je čast igrati s najvećim u povijesti”

epa08085375 FC Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal (L) celebrates with teammates Luis Suarez (C) and Lionel Messi after scoring the 2-0 during their Spanish LaLiga Primera Division soccer match between FC Barcelona and Deportivo Alaves played at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 21 December 2019. EPA/Alberto Estevez

Arturo Vidal večeras je doputovao u Milano na liječnički pregled kao novo pojačanje Intera. Nakon dvije sezone čileanski nogometaš napustio je Barcelonu, a razlog je, naravno, Ronald Koeman. Naime, novi trener Barce je poručio da na njega neće računati u novoj sezoni te je Vidal odlučio karijeru nastaviti u Interu, s kojim bi trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidal je večeras stigao u Milano, a Inter je na službenoj stranici objavio fotografiju te video koji dokazuje da će karijeru nastaviti u klubu s Meazze.

Od Vidala se prvi oprostio Lionel Messi, koji je i sam ovog prijelaznog roka želio napustiti klub, no na kraju mu to nisu dopustili te će ostati još barem jednu sezonu. Messi je poslao emotivnu poruku Vidalu, s kojim je u jako dobrim odnosima, što najbolje dokazuje Messijeva poruka na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poznavao sam te samo iz međusobnih duela i uvijek si za mene bio fenomen, ali onda sam imao sreću da te upoznam i još si me više iznenadio. U ove dvije godine smo dijelili puno toga i ti si ostavio svoj pečat. Nedostajat ćeš nam. Želim ti sve najbolje u novoj fazi s novim klubom. Srest ćemo se opet, sigurno”, napisao je Messi, a Vidal mu je ostavio komentar.

“Hvala ti Leo koji si vanzemaljac. Bila mi je čast igrati s najvećim u povijesti i hvala ti puno za prijateljstvo. Nedostajat ćeš mi, ali vidimo se uskoro.”

Uz Vidala Koeman se riješio i još nekoliko igrača, prije svih Luisa Suareza, što se Messiju nije svidjelo. Otišao je nakon sjajnih godina na Nou Campu i Ivan Rakitić. Rakitić se vratio u Sevillu.

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.