Mihaljević u finalu: Nije počelo idealno, večeras očekujem spektakl

Foto: fah

Hrvatski atletičar Filip Mihaljević izborio je večerašnji finale kugle na Svjetskom prvenstvu u atletici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Danas dan nije počeo baš idealno, jak pljusak, odgoda sat vremena. Prvo smo se ohladili, pa se opet zagrijavali, kad smo ušli na stadion još uvijek je padala kiša, mislio sam samo da se ne ozlijedim. Kasnije se krug malo osušio, ja sam sve riješio u prvom hicu i zadovoljan sam, rekao je Mihaljević za HTV i dodao:

– Znali smo da će 21.10 biti za finale, zato sam bio zadovoljan prvim hicem, no nikad se ne zna, netko uskoči uvijek, prebaci normu. Ipak, vidjelo se da ne može nitko danas više, zadnji hitac nisam zato ni bacao, idemo se odmoriti.

Je li pomogla činjenica je je bio 19. u skupini, odnosno posljednji u bacanju?

– Moj ulazak u finale bio je neupitan u ovakvoj formi, no pomazila me malo sreća, kao 19. sam bio u akciji 15-ak minuta nakon prvog hica, krug se već malo osušio. Inače volim oko sredine bacati, ali eto ovaj put je to bilo sretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mentalni izazov, dva treninga dnevno, sve smo to prošli. No mentalna je to igra, padne kiša, ne možeš ništa. Ovaj krug je jako brz, a na kiši je katastrofa. No dobro sam trenirao, bili smo spremni, idemo naprijed i večeras finale.

Što večeras u finalu?

– Ako Bog da dobrog vremena, večeras će biti jedan spektakl, 21.50, ako ne i 22. Želim se što bolje odmoriti, malo odspavati dva sata popodne i onda “u boj, u boj” večeras, poručio je Filip, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.