Milan slavio protiv Bologne, Ibrahimović pucao jedanaesterac, Rebić ga ispravio

Foto: fah

Nogometaši Milana u utakmici 20. kola Serie A kao gosti slavili su protiv Bologne te su tako osvojili tri bitna boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Atalante u prvenstvu te poraza od Intera u Kupu Italije Milan je imao imperativ pobjede kako bi zadržao mogućnost da nastavi ravnopravnu borbu za naslov prvaka, iako je veliki broj onih koji sumnjaju u momčad Milana i mogućnost da se već ove sezone dokopaju titule. Milan nije jednostavno stigao do tri boda protiv Bologne, naprotiv.

Gosti iz Milana bolje su otvorili utakmicu, napadali su, da bi u 26. minuti stigli do vodstva. Leao je izborio kazneni udarac, Ibrahimovićev udarac obranio je golman Bologne, no natrčao je hrvatski reprezentativac Ante Rebić i pogodio za 1:0.

U 55. minuti susreta novi jedanaesterac za Milan, koji je prije toga imao nekoliko sjajnih prilika. Ovaj put Kessie je preuzeo odgovornost i zabio za 2:0. Desetak minuta prije kraja dvoboja Bologna je preko Polija, inače bivšeg igrača Milana, smanjila na 2:1, no uspjeli su gosti sačuvati vodstvo do kraja i s tri se boda vratiti na pobjednički kolosijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Milan je igrao i Mario Mandžukić, koji je u igru ušao u 73. minuti utakmice. Spomenimo kako je trener Bologne Siniša Mihajlović isključen u 55. minuti.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Milan ostaje vodeći s 46 bodova, ima pet bodova više od gradskog rivala Intera, koji večeras igra svoj susret 20. kola protiv Beneventa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.