Miočić: Overeem udara snažno kao konj, ali razumijem zašto je bježao

Foto: snimka zaslona

U spektakularnom okršaju u Clevelandu Stipe Miočić je nokautirao je Alistaira Overeema u prvoj rundi i obranio naslov UFC prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam bio uzdrman tim udarcem, ali pao jesam jer čovjek jako udara. Nisam niti tapkao, premda je bilo gadno i mogao mi je jako nauditi, no iskoristio sam priliku da se izvučem iz tog vrlo opasnog hvata. Nakon toga sam ga napao svom silinom i sve je bilo gotovo. Kod posljednjih mojih udaraca on je već bio u nesvijesti”, kaže Miočić.

“Prvo trebam jako dobar odmor jer ovo mi je bilo najteže ljeto u karijeri. Četiri mjeseca ludila. Sada ću otići na medeni mjesec za što do sada nisam imao vremena. A što se tiče sljedećeg protivnika, oko toga neću razbijati glavu. Ja sam prvak i ja ću se boriti s onim koga mi dodijele. Uostalom, ovaj pojas će ostati kod mene još dugo”, ističe.

“Stipe je bio bolji. On je sjajan atleta, čvrst, nikad ne izbjegava borbu. No, ima jedna stvar koju želim spomenuti vezano uz ovu borbu. Naime, kad sam ga srušio udarcem ruke i kada sam ga uhvatio u zahvat gušenja osjetio sam da je tapkao. Sudac to nije vidio, nije uskočio, i borba se nastavila. No, po mom mišljenju, on je tapkao i to će se vući kao rep iza ove borbe”, rekao je Alistair Overeem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.