Miralem Pjanić sve češće na udaru katalonskih medija, približava se vrijeme rastanka?

epa08839885 Miralem Pjanic (R) of FC Barcelona in action during the UEFA Champions League group G soccer match between Dynamo Kiev and FC Barcelona in Kiev, Ukraine, 24 November 2020. EPA/SERGEY DOLZHENKO

Bosansko – hercegovački reprezentativac, Miralem Pjanić, nije se usrećio odlaskom u Barcelonu, katalonski mediji nisu ga najbolje prihvatili, ne štede ga čak i kad ne igra, a gotovo da uopće ne igra. Pjanić se pokazao kao jedan od većih promašaja Barce i trenera Ronalda Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše katalonski Sport, koji je zapravo Barceloni nakonjen koliko i Marca Real Madridu, u članku pod naslovom “Velika razlika između Pedrija i Pjanića”, Pjanić je sve više u nemilosti gotovo svih na Nou Campu. Naime, tijekom utakmice Sevilla – Bracelona, koju je katalonski klub riješio u svoju korist, ozlijedio se važan kotačić u igri Barce, Pedri, čeka ga pauza od nekoliko tjedana te bi umjesto njega u veznom redu trebao bi igrati Miralem Pjanić. Međutim, mogućnost da Pjanić zaigra umjesto Pedrija nije se svidjela novinarima Sporta.

“Pedrijeva drskost, fizički doprinos i angažman, njegov ogromni talenat uzimam zdravo za gotovo – je u suprotnosti sa stavom bosanskog veznjaka”, piše Tomas Andreu u Sportu te se dodaje:

“Pjanićev karakter se više osjetio u njegovim izjavama nego na terenu. Dok se jedan žali na minutažu i tvrdi da ne razumije Komeanove kriterije, drugi šuti i svakodnevno napreduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći približava se vrijeme rastanka Barcelone i Pjanića, zakoračili smo u treći mjesec, ni ljeto više nije toliko daleko.

Ne staje novinar Sporta s kritikama…

“Dok jedan luta po terenu i jedva se asimilira kada treba zauzeti poziciju ili riskira kad dođe bliže kaznenom prostoru, drugi olakšavaju stvari – podjednako se brane i napadaju te dokazuju klasu i fizičku spremu koju je čini se Pjanić zaboravio u Torinu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odvratno poređenje, ali okrutna realnost”, rečenica je s kojom je Andreu zaključio svoj tekst u katalonskom Sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.