Mirko Filipović se probudio i objavio ispriku nakon operacije

Foto: www.mirkofilipovic.com

Mirko Filipović javio se nakon operacije prednjih križnih ligamenata u bolnici Sv. Katarina zbog koje je morao otkazati dugoočekivanu borbu s Royjem Nelsonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško se ozlijedio na treningu tijekom sparinga u petak navečer, samo dan prije puta za London.

“Dragi prijatelji,u petak tokom posljednjeg treninga u ovim pripremama,za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon cega sam jednostavno pao na pod od boli.nisam mogao vise stati na tu nogu a magnet iduce jutro je pokazao ono čega sam se i bojao,da mi je puknuo prednji krizni ligamenti da je hrskavica oštećena.jutros sam operiran u Specijalnoj bolnici Sv.Katarina u Zaboku!jako mi je zao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maximalno spreman jer sam prosao vrhunski trening kamp.isprike svima a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu a sada od nje nece biti ništa.ali nazalost,ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati.ali čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi nas uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo a vjerujem i mnogi mma fanovi!hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima!!?”, napisao je na Facebooku uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.