Mislav Oršić: ‘Sve nas boli od terena, teško je po tome igrati’

Foto: fah

“Znali smo da će biti teža utakmica, da moramo biti mirni ako ne zabijemo gol. Ali kada smo zabili gol smo kontrolirali utakmicu. Bio je ovo dobar start”, rekao je Mislav Oršić nakon pobjede 2:0 protiv Valura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potpuno je sve drugačije nego u Hrvatskoj. Vrijeme nam je čak i pasalo nakon vrućina u Hrvatskoj, ali teren, teško je po tome igrati, sve nas sada boli malo, ali nadam se da ćemo se oporaviti za sljedeću utakmicu”, dodaje Oršić.

“Mislim da smo dobro odigrali, prvo poluvrijeme je bilo bolje od drugog. U drugome smo se malo opustili i to nam se ne smije događati. Ali na kraju smo zabili drugi gol i zasluženo pobijedili. Drago mi je da sam sezonu započeo golom”, objasnio je Luka Ivanušec, strijelac prvog gola na utakmici, koji nije imao problema s prolagodnom na uvjete, hladnije i vjetrovitije vrijeme i umjetnu travu, pišu Sportske novosti.

“Umjetna trava čak nam je pomogla da lopta ide brže, a nije bilo toliko hladno. Lako smo se prilagodili”, zaključio je Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Danijel Zagorac.

“Cilj smo ostvarili i moramo biti zadovoljni, a ovo nije bio naš maksimum, što je i razumljivo s ozbirom na početak sezone. Nismo u nijednom trenutku podcijenili Islanđane jer smo znali da su borci”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.