Mlada Ruskinja Daria Kasatkina iznenadila favoriziranu Španjolku Garbine Muguruzu za četvrtfinale Madrida

Foto: fah

Mlada Ruskinja Daria Kasatkina svladala je treću tenisačicu svijeta Španjolku Garbine Muguruzu sa 6-2, 4-6, 6-3 i plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Madridu, gdje će joj sljedeća suparnica biti Čehinja Petra Kvitova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U meču prepunom preokreta, pogotovo u trećem setu, 21-godišnja Ruskinja je pokazala borbenost i odlučnost, što joj je na kraju donijelo pobjedu. Kasatkina je imala ono što je našoj Donni Vekić nedostajalo dan ranije u dvoboju s Garbine Muguruzom za trijumf koji bi joj donio proboj u osminu finala.

U četvrtfinalu turnira u Madridu u četvrtak će igrati: Simona Halep (1) – Karolina Pliškova (6), Daria Kasatkina (14) – Petra Kvitova (10), Caroline Garcia (7) – Carla Suarez Navarro i Maria Šarapova – Kiki Bertens.

WTA Madrid – 3. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simona Halep (Rum/1) – Kristyna Pliškova (Češ) 6-1, 6-4

Karolina Pliškova (Češ/6) – Sloane Stephens (SAD/9) 6-2, 6-3

Daria Kasatkina (Rus/14) – Garbine Muguruza (Špa/3) 6-2, 4-6, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Kvitova (Češ/10) – Anett Kontaveit (Est) 6-7 (4), 6-3, 6-3

Caroline Garcia (Fra/7) – Julia Goerges (Njem/11) 6-2, 6-4

Carla Suarez Navarro (Špa) – Bernarda Pera (SAD) 2-6, 6-2, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maria Šarapova (Rus) – Kristina Mladenović (Fra) 6-3, 6-4

Kiki Bertens (Niz) – Caroline Wozniacki (Dan/2) 6-2, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.