Mladi hrvatski vaterpolisti u četvrtfinalu s nevjerojatnom gol razlikom 58:20

Vaterpolska reprezentacija Hrvatske do 20 godina (U-20) izborila je danas i treću pobjedu u A skupini svjetskog prvenstva, koje se igra u Kazahstanu, savladavši očekivano vršnjake iz Južne Afrike s nevjerojatnih 31:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to rutinska pobjeda naših mladih reprezentativaca u srazu s nedoraslim protivnikom. Hrvatski su vaterpolisti prvo mjesto u skupini praktički osigurali nakon što su u nedjelju bili bolji od naopasnijih konkurenata, vršnjake iz Crne Gore koje su svladali sa 14:7, te u ponedjeljak selekciju Egipta sa 13:9. Mlade “Barakude” plasirale su se direktno u četvrtfinale s nevjerojatnom gol razlikom 58:20.

Prvim mjestom u skupini mladi hrvatski vaterpolisti izborilai su izravan plasman u četvrtzavršnicu SP-a u kojoj bi se, ako rezultati reprezentacija koje će nastupiti u osmini finala budu u skladu s očekivanjima vaterpolskih stručnjaka, trebali sastati s reprezentacijom Grčke.

Inače, Hrvatska brani srebrnu medalju u konkurenciji (U-20) dok je ova generacija vaterpolista, koju je također vodio trener Miho Bobić, ima brončano odličja u konkurenciji U-18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.