Mladost vjeruje da Jadran može pobijediti i u Ligi prvaka

Foto: fah

Nakon što su u petak u 5. kolu Regionalne vaterpolske lige igrači zagrebačke Mladosti pobijedili splitski Jadran sa 9-6, već sutra na bazenu u Poljudu ove dvije momčadi odigrat će i utakmicu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost u ovoj sezoni još ne zna za poraz, a pobjedom nad Jadranom sa 15 osvojenih bodova odvojili su se na vrhu tablice Regionalne vaterpolo lige. Zagrepčani vjeruju da niz bez poraza mogu nastaviti i u Ligi prvaka.

”Želimo i utakmicu u Ligi prvaka protiv Jadrana odigrati jednako kvalitetno kao i onu u petak u Regionalnoj ligi. Bit će to težak susret, ali mi smo svjesni svoje kvalitete i s puno samopouzdanja idemo po novu pobjedu”, izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

S mišljenjem svog trenera slaže se i kapetan “Žabaca” Ivan Marcelić koji je sa 19 obrana, među kojima su i dva obranjena peterca, svakako najzaslužniji za pobjedu Mladosti u utakmici s Jadranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo pravo na opuštanje jer nas sutra čeka utakmica u kojoj u slučaju pobjede odlazimo u gornji dio tablice iz kojega se možemo ozbiljnije upustiti u borbu za plasman među osam najboljih momčadi u ovogodišnjoj Ligi prvaka o čemu smo na početku ovog natjecanja mogli samo sanjati”, rekao je Ivan Marcelić, najavljujući utakmicu 3. kola B skupine Lige prvaka u kojoj će se u utorak u 19 sati po drugi put roku od pet dana Mladost na bezenu u Poljudu sastati s momčadi Jadrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.