Modri doveli pojačanje iz Engleske: ”U Arsenalu su bili šokirani kada sam rekao da idem u Dinamo”

Foto: Snimka zaslona/24 sata

Kako smo već pisali Dinamo je na Maksimiru predstavio posao koji je napravio u zimskom prijelaznom roku. Između ostaloga Modri su ostali bez najboljeg igrača, španjolskog reprezentativca, Danija Olma. Sportski direktor kluba, Zoran Mamić, najavio je da će Dinamo biti još jači, a što će se vidjeti već za nekoliko mjeseci kada krenu kvalifikacije za Ligu prvaka, kada će navijači doista moći procijeniti kvalitetu ovog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je naslov i plasman u Ligu prvaka…

U posljednjim satima prijelaznog roka u HNL-u iz Maksimira je stigla “bomba”, Dinamo je doveo Robbieja Burtona iz Arsenala!, Burton je Velšanin, bio je kapetan U-23 momčadi Arsenala, a igrao je i neke pripremne utakmice za prvu momčad “topnika”, protiv Reala, Bayerna…

Osim Burtona, tu su Matias Godoy (18), koji je stigao iz Argentine, te lijevi bek Damjan Daničić, koji je rođen u Zagrebu, stigao je iz Voždovca, igrao je za U-19 reprezentaciju Srbije, a brat mu igra za Crvenu zvezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovore su pak produžili Mario Ćuže, Petar Stojanović, Marin Leovac i Nikola Moro. Lirim Kastrati i Fran Karačić ostaju u Lokomotivi na posudbi do ljeta, kada dolazi i Crnogorac Stefan Milić, piše portal 24 sata.

”Cilj nam je osvojiti naslov prvaka i opet ući u Ligu prvaka, vjerujem u naš stožer i očekujem da ćemo se opet veseliti uspjesima Dinama i na domaćoj i na europskoj sceni”, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su nazdravili pjenušcem, a potom su se javnosti predstavili i sami igrači. Naravno, novinare je zanimalo kako se osjeća pojačanje iz Arsenala:

”Osjećam se jako dobro ovdje, svi se trude da mi ovo postane novi dom, sretan sam ovdje. Dinamo ima veliku povijest, pobjednici su, kao i ja, i jedva čekam da zaigram. Kako sam došao? Dinamo mi je jasno predstavio projekt i učinilo mi se kao dobar potez, pravi za moju karijeru. Prvi sam put u Zagrebu, lijepo je, a bio sam u Hrvatskoj. Znam bivše igrače Dinama, recimo Danija Olma, koji je sad otišao, nadam se da ću i ja moći njegovim tragom. Nisam znao da sam prvi britanski igrač u Dinamu, baš lijepo”, kazao je Burton i nastavio:

”Igrao sam protiv Hrvatske U-17, ne sjećam se rezultata, i protiv Dinama U-19 u Ligi prvaka mladih. Igrao sam protiv dosta vaših igrača, lijepo je sad biti s njima. Kako su reagirali u Arsenalu? Bio im je šok kad sam rekao da idem u Dinamo, ali to je pravi potez za mene i moju karijeru. Ovdje se osjećam kao dio kluba.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.