Site icon narod.hr

Modrić dao dres De Bruyneu: Sjajni veznjaci srdačno se pozdravili

modrić

Foto: snimka zaslona

Sjajni hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je posljednjih 20-ak minuta prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj su njegov Real Madrid i Manchester City odigrali 3:3. Na travnjaku je u 72. minuti zamijenio Tonija Kroosa. Kamere su ga nakon susreta uhvatile u kraćem razgovoru s Kevinom De Bruyneom, veznjakom i legendom suparničke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Real i City remizirali u čudesnoj utakmici: Fantastičan gol Gvardiola

De Bruyne zbog želučanih problema nije nastupio u jučerašnjoj utakmici. Nakon nje se pozdravio s Modrićem i zatražio ga dres, a Modrić mu je ispunio želju.

Podsjetimo, Modrić je u skromnoj minutaži stigao precizno predati tri od četiri duge lopte, osvojiti jedini zračni duel i jedini koji je imao na tlu te precizno predati loptu 21 put iz 24 pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version