Real i City remizirali u čudesnoj utakmici: Fantastičan gol Gvardiola

epa11268253 Real Madrid's Rodrygo (R) in action against Manchester City's Josko Gvardiol (L) during the UEFA Champions League quarter finals first leg soccer match soccer match between Real Madrid and Manchester City, in Madrid, Spain, 09 April 2024. EPA/JuanJo Martin

Real Madrid i Manchester City remizirali su 3:3 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigranoj na Santiago Bernabeu u Madridu. Fantastična utakmica odigrana je u Madridu, a strijelac trećeg pogotka bio je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako će Aktualni europski prvak Manchester City i najtofejniji europski klub Real Madrid treću godinu uzastopce odmjerili su snage u fazi na ispadanja Lige prvaka, ali ovoga puta u nevjerojatnoj utakmici, koja je završila 3-3.

Pogotke su za Real polučili Ruben Dias (12, autogol), Rodrygo (16) i Federico Valverde (79), a za City Bernardo Silva (2), Phil Foden (66) i Joško Gvardiol (71).

Vodstvo Engleza nije dugo trajalo jer je Valverde u 79. minuti s 20-tak metara donio novo izjednačenje sjajnim volejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijelu utakmicu za City, dok je Luka Modrić ušao u igru u 71. minuti.

Trener Reala Carlo Ancelotti je trener s najviše naslova Lige prvaka (četiri) i pobjeda (114), a u utorak je došao i do svoje 200. utakmice u LP.

Uzvrat se igra 17. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.