Modrić: I dalje smo u igri za naslov

epa09164127 Madrid's Luka Modric (R) vies for the ball against Chelsea's Mason Mount (L) during the UEFA Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid CF and Chelsea FC at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 27 April 2021. EPA/JuanJo Martin

Nakon što su Real Madrid i Sevilla odigrali 2-2 u nedjelju navečer u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić rekao je kako će se njegova Sevilla u preostala tri kola boriti za naslov dok je Luka Modrić poručio kako se s Realom nada obrani pehara prvaka Španjolske.

“Čini mi se da smo mi bili bliže pobjedi u ovoj utakmici. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, no oni su bili bolji u drugom dijelu. Borili smo se s jednom od najboljih momčadi u ligi, a upravo je to naš cilj, boriti se ravnopravno s najvećima”, izjavio je 33-godišnji Rakitić.

“Po meni je to bilo jasno igranje rukom igrača Real Madrida. Ruka je ruka bez obzira je li to bilo namjerno ili slučajno igranje rukom, ali u ovakvim slučajevima svatko interpretira to na svoj način, pa možemo raspravljati o tome. Smatram da je sudac dobro procijenio pa brzo možemo završiti s tom temom”, rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas nam je VAR bio sklon, a prošli ponedjeljak nije”, dodao je.

“Dopustili smo da nam odu dva boda. Igramo bolje, ali nismo uspjeli večeras”, izjavio je 35-godišnji Modrić.

“Nije nam bilo lako ući u utakmicu a penal nakon Militaovog igranja rukom je bila nesreća, jedan nesretni potez. Ako je sudac to tako vidio i dosudio, ne mogu reći više od toga”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U drugom poluvremenu smo dali sve od sebe da pobijedimo i šteta što u tome nismo uspjeli. No dobro, i dalje smo u igri za naslov, borit ćemo se do samog kraja”, dodao je.

“Dobro se osjećam. Čitava ekipa ima sada veliku želju odigrati tri preostale utakmice, nastojat ćemo pobijediti u sve tri i pratiti kako će odigrati naši konkurenti za naslov. Htjeli smo ovisiti sami o sebi, u tome nismo uspjeli, pa je sada čudan osjećaj. Ali svakako moramo misliti na sebe same u preostalim utakmicama, te se fokusirati na svoju igru”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.