Modrić nakon prolaska u osminu finala SP-a: Ostavili smo sve na terenu, svi živimo za ovo!

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić rekao je da je presretan nakon što su Vatreni izborili osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru remijem protiv Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Presretni smo što smo u osmini finala. Mislim da smo po prikazanoj igri zaslužili, pogotovo u zadnje dvije utakmice. Danas sm odigrali jako dobro. Bilo je trenutaka kad smo teško živjeli, jer smo igrali protiv svjetske ekipe. No, mogli smo i mi utakmicu prije riješiti. Ostavili smo sve na terenu, svi živimo za ovo, od igrača preko stožera do pomoćnog osoblja, na kraju nam se vratilo, rekao je Modrić u prvoj izjavi za HRT.

> Remi velik kao pobjeda: Vatreni se plasirali u drugi krug SP-a!

– Ostvarili smo naš prvi cilj, to je bio prolazak skupine, a sad idemo dalje. Danas smo poakzali da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga. Tko god nam dođe u osmini finala, protiv nas mu neće biti lako, zaključio je hrvatski kapetan.

– Očekivali smo tešku utakmicu, ali naš primarni cilj je ispunjen. Očekivali smo prolaz po kvaliteti koju posjedujemo. Sad ćemo se odmoriti i čekamo osminu finala, kazao je Bruno Petković pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trebala su im tri boda, ali nismo se mi ni povukli, tražili smo pobjedu i tri boda, jer smo znali da neće dobro završiti ako se branimo 90 minuta. Lukaku je bio opasan, no on je takav igrač, izuzetno opasan iako nije dugo igrao.

Hrvatska prolazi u nokaut fazu s drugog mjesta.

– Nemam želja, tko god da dođe neće mu biti lako protiv nas, kao što neće biti lako ni nama, zaključio je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.