Modrić: Pokazali smo puno puta karakter i kvalitetu, siguran sam da ćemo i sada

Berlin, 15.06.2024. - Utakmica 1. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

– Danas je jedan od tih dana gdje ništa nije išlo. Nismo mogli zabiti gol. Imali smo prilika, ali mora se priznati da nismo bili pravi, rekao je Luka Modrić nakon poraza od Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pogotovo u tom prvom poluvremenu gdje je falilo energije, agresivnosti i gdje smo stajali daleko od igrača. Oni su nam prelagano zabili ta tri gola i onda je bilo teško se vratiti. Pokušavali smo, nismo se predali. Drugo poluvrijeme je po meni to izgledalo dosta bolje, ali opet nedovoljno da bilo što napravimo. Nije lopta htjela u gol danas. Ove šanse što smo stvorili nismo mogli zabiti. Oni su iz svojih udaraca zabili i to je to. Zaslužena pobjeda. Mi se moramo regrupirati i biti puno bolji. Mi znamo da nemamo puno opcija više nego ići na pobjede u sljedećim utakmicama. To po meni u jednu ruku nije ni loše. Trebamo se dići i biti pozitivni. Ja sam siguran da će to biti bolje i da ćemo promijeniti ovu situaciju u našu korist.

> Hrvatska doživjela težak poraz od Španjolske na otvaranju Eura

Jesu li ih iznenadili Španjolci?

– Znali smo da oni žele posjed, da žele čuvati loptu. Problem je bio u tome što mi nismo bili agresivni, što nismo stajali blizu igrača. Bez agresivnosti, bez trke protiv takvih ekipa teško se može igrati, što se i pokazalo. Pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo smo to pokušali promijeniti. Bili smo puno agresivniji, brži u igri, bolji s loptom. Ali opet nismo uspjeli zabit gol da ih uvedemo u neku nervozu. I to je to. Opet ponavljam. Teško nam je. Nismo ovo očekivali, ali moramo se dignuti. Nema druge, pokazali smo puno puta karakter i kvalitetu. Siguran da ćemo to uspjeti napraviti u sljedećim utakmicama. Nema druge opcije. Moramo se odmoriti. Proanalizirati što je bilo loše, što možemo bolje napraviti i svi od prvog do zadnjeg biti bolji. Siguran sam da ćemo to i biti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.