Modrić se prisjetio kako je saznao da je osvojio Zlatnu loptu: ‘Bio je to nevjerojatan osjećaj i počeo sam plakati’

Foto: fah

Luka Modrić nakon prošlogodišnjeg osvajanja Zlatne lopte, ove godine za istu nije niti nominiran. France Football, koji dodjeljuje najprestižniju individualnu nogometnu nagradu, objavio je intervju s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam u Londonu sa ženom i sjedili smo u hotelskoj sobi kada sam vidio poziv s poznatog telefonskog broja, ali se nisam javio. Rekao sam Vanji ‘Zove me urednik France Footballa, što da radim?’ Bio sam tako uzbuđen jer su me nešto ranije obavijestili da će me tih dana nazvati ako budem pobjednik”, ispričao je.

“Bio sam jednostavno previše nervozan i nisam se želio javiti odmah, nego pripremiti odgovor koji ću dati”, pojasnio je.

“Na drugi poziv sam se javio, a glas s druge strane rekao mi je da sam osvojio Zlatnu loptu. Ostao sam šokiran. Nisam bio siguran što se događa ni gdje sam. Bio je to nevjerojatan osjećaj i počeo sam plakati. Bio je to predivan trenutak koji nikada neću zaboraviti”, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.