Modrić uoči finala Lige prvaka: Sve radim uobičajeno, treba biti oprezan u toj utakmici

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Luka Modrić ide u London gdje će se na stadionu Wembley sučeliti u subotu (21 sat) španjolski prvak Real Madrid i Borussia Dortmund, petoplasirana ekipa njemačkog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi govore da ćemo lako pobijediti, ali potrebno je biti oprezan u toj utakmici”, rekao je 38-godišnji Modrić za radijsku postaju COPE.

Zatim je dodao: “Mnogi su mislili i da će Bayer Leverkusen lako pobijediti Atalantu pa smo vidjeli što se dogodilo”.

“Tjedan mi uobičajeno prolazi. Vrijeme provodim s obitelji i prijateljima kao uvijek”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada bih već sada razmišljao o utakmici, poludio bih. Kada stignemo u London razmišljat ću o njoj i mogućim scenarijima”, dodao je.

Objasnio je kako mu izgleda dan utakmice.

“Ručam tjesteninu i piletinu pa pogledam neku seriju ili film da me uspava. Odspavam malo popodne, pola sata ili sat vremena, ne previše”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene je ovo finale kao i svako drugo. Pripremam se kao da ću igrati”, naglasio je Modrić. “Ne budem li igrao od početka, ući ću kasnije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.