Mourinho otkrio plan za Dinamo

mourinho
Foto: fah

Dinamo će u četvrtak 11. ožujka odigrati u Londonu prvu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih da Bale igra u svakoj utakmici, posebno kad odigra onako kako je igrao protiv Burnleyja. Nažalost, on to ne može. Htio bih da igra protiv Fulhama, Crystal Palacea, pa i protiv Dinama, ali to nije moguće. On je već iskusan i poznaje svoje tijelo. Moramo njegovo stanje pratiti iz dana u dan te vidjeti kako će se osjećati. Ništa nećemo unaprijed znati”, rekao je Mourinho za britanske medije.

Inače, pred Tottenhamom su čak četiri utakmice u nekoliko narednih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.