Možemo biti mirni, majmun odabrao Hrvatsku: Gibon Kenti prognozira pobjedu Vatrenih

Gibon Kenti iz zagrebačkog Zoološkog vrta pun je vjere u hrvatsku nogometnu reprezentaciju te je Čačićevim izabranicima prognozirao pobjedu i u srazu s Portugalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kenti je dosada prognozirao pobjede hrvatskih nogometaša, a jedino su ga uspjeli ‘prevariti’ Česi i huligani s bakljama u Saint-Etienneu.

Ovoga puta je morao posegnuti u jednu od dvije kutije koje su mu bile stavljene na izbor. Na jednoj je bila hrvatska, a na drugoj portugalska zastava. Kenti nije mnogo dvojio. Brzinski je odmjerio publiku i kutije te odvažno zavirio u onu s našom zastavom. Iz kutije je izvukao bočicu punjenu voćem i odmah ju darovao Kulički, partnerici koja mu se iz Češke doselila prije četiri godine.

“Što se Kentijevog predviđanja rezultata tiče, ponovno nas sve jako veseli njegov izbor. Na krilima te prognoze spremamo se srčano navijati za ‘vatrene’ u subotu“, izjavio je u priopćenju za medije ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba Damir Skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.