Nani vjeruje u Ronalda: Bit će nam teško protiv Hrvatske

Foto: fah

Napadač turskog Fenerbahčea 29-godišnji Nani, uz Cristiana Ronalda jedini je strijelac portugalske reprezentacije u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva, a uoči dvoboja osmine finala protiv Hrvatske istaknuo je vjeru u nove golove slavnog mu suigrača te u pobjedu protiv naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do 50. minute posljednjeg dvoboja protiv Mađarske u skupini F, iz koje se Portugal s tri remija provukao do trećeg mjesta i drugog kruga, Nani je bio jedini strijelac svoje momčadi. Zabio je Islandu u prvom kolu i bio strijelac izjednačujućeg pogotka protiv Mađara u prvom poluvremenu. No, u drugom je konačno na scenu stupio i najbolji portugalski strijelac te se s dva pogotka izjednačio s Nanijem i donio reprezentaciji plasman u drugi krug.

“Svi znaju Cristiana i za što je sposoban u bilo kojem trenutku, u bilo kojoj minuti utakmice. Potpuno sam uvjeren da će sad nastaviti postizati pogotke”, rekao je Nani dan uoči dvoboja s Hrvatskom u Lensu.

“On je fantastičan igrač i ne znam što bi tko mogao reći protiv njega. Protiv Mađarske je svima pokazao, ušutkao je sve kritičare”, dodao je Nani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RONALDO, PORTUGAL, FAH

Unatoč tome što su u tri utakmice u skupini s Mađarskom, Austrijom i Islandom ostali bez pobjede, Portugalci nisu obeshrabreni, iako će s druge strane imati momčad koja je srušila europskog prvaka Španjolsku.

“Moramo vjerovati da možemo pobijediti bilo koju momčad, bez obzira tko je s druge strane”, rekao je Nani te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će nam teško protiv Hrvatske. Oni su imali dan odmora više, ali moramo učiniti sve da se što brže odmorimo i spremni dočekamo utakmicu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.