Musa: Teško je zaspati nakon ovakvog poraza

Zagreb,27.12.2022.- Okupljanje rukometne reprezentacije uoči odlaska na svjetko prvenstvo.Na slici Željko Musa.foto HINA/ Tomislav Pavlek/ tp

Hrvatski reprezentativac Željko Musa rekao je da je igračima teško pao poraz od Egipta na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da smo izvrtjeli svašta u svojoj glavi. Nismo ni spavali dobro, teško je zaspati nakon ovakvog teškog poraza. No, život i natjecanje idu dalje. Mi smo i dalje u natjecanju i postoji šansa da prođemo dalje. Moramo dati sve od sebe, pogledati što smo griješili, to ispraviti i dati sve od sebe u nadolazećim utakmicama, rekao je Musa.

Kaže da ga nisu iznenadili Egipćani, no naša reprezentacija nije bila prava.

– Bili smo spremni na sve što su oni radili, ali nismo bili pravi niti u obrani, a ni u napadu. Nisu nas iznenadili, kad smo imali šansu za lagane pogotke, gađali smo njihovog golmana i on je dobro branio. U obrani, kad smo imali šansu da spojimo, dopuštali smo loptu da ode. Nismo se držali principa da spajamo sve do krila u obrani, pa je obrana u nekim trenucima i pucala na sredini, objasnio je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je Musa da još nisu gledali SAD-a, ali treba ih cijeniti i respektirati.

– Nikad nećemo odustati, nećemo razočarati navijače što dolaze i bodre nas, a onda što bude, kazao je Musa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.