Na tiskovnu konfereciju Rijeke uoči utakmice niti jedan danski novinar nije došao, dobili su hrvatsku lekciju kakvu su i zaslužili…

Foto: fah

Kako smo već pisali Rijeka je pobjedom u Kopenhagenu 1:0 napravili pravi podvig i osigurali grupnu fazu Europske lige te europsku jesen gotovo do Božića. I zaslužili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema pravilu UEFA-e večer prije utakmice održi se tiskovna konferencija, najava susreta s po jednim trenerom te igračem iz svake momčadi. Tiskovna konferencija Rijeke uoči play offa u Kopenhagenu nije održana samo zato što se na njoj nije pojavio gotovo nitko, niti jedan danski novinar. Dakle, hrvatski im predstavnik nije bio zanimljiv. Prepotentne Dance nije zanimalo što Riječani imaju za reći, no zato su slušali na terenu, vjerujemo kako su vrlo dobro čuli što su im poručili Andrijašević i ekipa.

Nakon utakmice uslijedilo je posve razumljivo veliko slavlje Rijeke, slavlje koje su ovog puta čekali, vrlo strpljivo, i danski novinari, čekali su da im naši igrači objasne kako su izbacili velikog favorita, koji je prije samo nekoliko mjeseci igrao četvrtfinale Europske lige. Kopenhagen je višestruko bogatiji od Rijeke, no koga briga uopće za to. Nije u šoldima sve, po tko zna koji se puta potvrdilo kad je sport u pitanju.

Pouka je, naravno, jasna, protivnika se ne smije podcijeniti, nikada, a posebno ne kad je sport u pitanju, jer je sport je rijetko kada pravedan, no zna biti, a onda kad to on bude one koji su podcjenjivali dodatno boli. Rijeku će Danci odsad moći gledati cijelu jesen na televiziji. Koga briga, s obzirom na standard mogu si priuštiti dovoljno velike televizore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je lijepo izbaciti favorita, još kad je on prepotentan, da ne kažemo bahat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.