Najava iz Osijeka: Znali smo kakav je Livaja igrač, ali nismo se posebno pripremali za njega

Foto:fah

Nogometaši Osijeka u subotu gostuju kod Hajduka na Poljudu u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani nakon slavlja protiv Dinama žele srušili i Splićane, a trener Rene Poms u najavi susreta rekao je da je ključna stvar bila vratiti fokus i pripremiti se za sljedeću utakmicu nakon emotivnog pražnjenja, piše HRT.

Svi igrači su spremni te će pred utakmicu odlučiti o prvih 11.

– Nitko nije očekivao da ćemo protiv Dinama odigrati tako dobru utakmicu, ali to je rezultat kvalitetnog rada kroz cijeli tjedan. Ta pobjeda je izazvala i veliko emotivno pražnjenje, glave su prazne i zbog toga sam naglasio pripremu za iduću utakmicu. Protiv Hajduka će nam trebati jednaka razina mentalne i fizičke pripreme kako bismo u Splitu imali priliku za ostvariti dobar rezultat, kazao je Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka upozorio je na izdanje protiv Varaždina kada su poraženi jer svi nisu bili na razini.

– Ako smo na maksimumu možemo pobijediti svakoga u HNL-u i to je naš fokus. Želimo momčad dovesti do najviše moguće razine, a onda se protiv svakoga možemo boriti za pobjedu. To je cilj. Hajduk ima odlučnu momčad, sjajne individualce, ali ako smo na maksimumu imamo velike izglede napraviti nešto, zaključio je Poms.

Uz trenera, dvoboj je najavio i igrač Adrian Leon Barišić kojemu je upućeno pitanje o Marku Livaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo o kakvom je igraču riječ, ali prilazimo ovoj utakmici kao i svakoj drugoj. Svaka momčad u ligi ima kvalitetnih pojedinaca pa se nismo nešto posebno pripremali za njega. Svakako, na travnjaku ćemo obratiti pažnju na njega, u podsvijesti nam je da se radi o kvalitetnom igraču pa ćemo si pomagati u obrani. Treba biti sto posto koncentriran i momčadski ga zaustaviti, rekao je Barišić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.