Nakon ispadanja Sepa Filip Hrgović jedina hrvatska boksačka nada na OI jedva čeka ulazak u ring!

Foto: fah

Velika hrvatska boksačka nada Filip Hrgović nestrpljiv je da konačno uđe u olimpijski ring u dvorani Riocentro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je u prvom kolu superteške kategorije (+91 kg) bio slobodan, a u drugom kolu ga očekuje 26-godišnji turski boksač Ali Demirezen koji je također slobodan u prvom kolu. Njihova borba je na rasporedu 13. kolovoza.

“Jedva čekam ući u ring, ovo čekanje stvarno predugo traje, više bih volio da sam nastupio prvih dana. Maksimalno sam koncentriran samo na boks, sve sam podredio tome, pa tako nisam išao po ostalim borilištima, makar bi rado bodrio naše sportaše”, kazao je Hrgović, koji respektira svog prvog protivnika.

“Turčin Demirezen je dobar i srčan borac, dobio sam ga ove godine na turniru u Debrecenu, ali me namučio, čak je dobio treću rundu. Nikako nije za podcjenjivanje i morat ću odmah napasti. Ostale boksače i ždrijeb nisam ni proučavao jer sam, ponavljam, isključivo koncentriran na sebe i prvog protivnika. Moj cilj je medalja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je iz zagrebačkog kvarta Dubrava, odakle je zlatni trapaš Josip Glasnović i Sandra Perković.

“Očito ima nešto u toj Dubravi. Daj Bože da svih nas pet iz Dubrave, kako je Sandra rekla, osvojimo medalje”, kazao je europski prvak iz 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.